En trevlig bekantskap

 [singlepic id=97 w=320 h=240 float=right]Här i väneryr så är allt i sin ordning.. Det snöar mer än någonsin så det e´kärvt att hålla skidspåret på mossen öppet trots att både jag och Johanna försöker mest varje dag med hundarnas hjälp att försöka göra något som liknar ett spår… det där med skidspår har vi gett upp. Den sista veckan har vi haft trevligt besök av 2st hundar som vi passat för våra goda vänner från Tidaholm då de varit iväg på en välförtjänt semester. Hedängens I-Coral och Hedängens Karma har varit här och det har varit riktigt trevligt att få umgås lite med dessa.

Tomas var lite orolig att våra 2 katter skulle få det hett om öronen men det gick precis som jag trodde… lite stelt i några dagar och sedan så var flocken 7st individer. Att sova i samma korg och dricka tillsammans ur samma vattenskål gick alldeles jättebra.  Då vi varit ute så har det varit full fart med mycket lek i den djupa snön så ängarna här hemma ser ut som det sprungit en flock med vildhästar över dem istället för ett och annat rådjursspår. Inne så har det varit lungt och fint som vanligt så allt har bara varit trevligt…

Snart så är julen över oss och det ska bli riktigt skönt.. Det är meningen att denna ska avfiras här hos oss i år med alla barn (utom Mattias som ligger i lumpen) och lite släktingar. Det blir väl ingen större palaver men det är ju lite mat som skall fixas så hundarna kommer nog att må gott med mig i köket denna vecka då maten ska lagas till 🙂 [nggallery id=5]

Detta inlägg har en kommentar

  1. Ingrid Olofsson

    Tusen Tusen tack för hjälpen med hundarna. Det är guld att kunna lämna hundarna och resa på semester lugnt och tryggt…;)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.