Kattrackarn..

Det här med att ha katt har en del övrigt att önska. Han är en duktig jägare och lyckas fånga en hel del råtter, möss, sork och småfågel. Det får ju gå men här om kvällen så bankade det till i kattluckan lite extra. I och med att han drar in en hel del av det som han lyckats fånga så tittade man till lite extra då det tog så lång tid innan han kom igenom, väl igenom med baken först kommer skrället in med en sömndrucken  men alldeles oskadd fasanhöna… Jäv…la kattskrälle.[singlepic id=73 w=320 h=240 float=left] Denna gång så reagerade husse snabbare än hundarna och med ett varsamt losskomando släppte Pysen som han heter fasanhönan och hon kunde få en fridfull natt i stallet innan hon släpptes morgonen där efter tillsammans med våra andra fasaner som ska hjälpa oss med äggproduktionen nästa vår..

Detta inlägg har en kommentar

  1. Lina

    ASG =) Den där katten är ju störtskön! Vilken personlighet!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.