Fågeljakt

 I Lördags hade vi en “markägarjakt” på våra träningsmarker vid Hullsjön. Då det var många som skulle komma så var vi tvungna att låna in lite hundar då vi endast har 4st.Våra kompisar från Tidaholm, Tomas och Ingrid Olofsson  och även Jan Törnqvist var inbjudna att hjälpa till som hundförare. Markerna delades mellan oss hundförare och sedan så var det bara att köra..

Jag tror att alla hundar kom för fågel och speciellt roligt var det att alla de markägare som kunde vara med fick fälla fågel för hundarna. Lite korvgrillning mitt på dagen hann vi med för att sedan fortsätta några timmar till innan vi avslutade med en uppflogsjakt på vildänder.  Bytet blev kanske inte så överväldigande men riktigt trevligt tror jag de flesta tyckte det var. Vi tackar alla berörda markägare och hoppas på ett fortsatt trevligt samarbete.[nggallery id=3]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.