Äntligen lite fältträning

[singlepic id=32 w=320 h=240 float=right]Idag var det dax! Äntligen så fick vi släppa hundarna på fälten igen. Efter fem minuter så kunde jag konstatera att Riva kan jag lätt göra om till en stående sorkhund… tillslut så hittade hon i alla fall ett par rapphönor som hon skötte bra, och sedan trillade poletten ner, aha det är fågeljakt! Nu blev det fart på benen, hon blev som en annan hund när hon sökte! Elva då? Jo hon sköter sig som alltid, och springer dit husse pekar! När vi avslutat söket och var på väg till bilen så ställer sig båda hundarna för en rappis, Peter tog kort, och sedan fick Elva äran att resa fågeln, det skötte hon snyggt! Det blev en härlig start på höstjakten!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.