Jaktprov

[singlepic id=1172 w=320 h=240 float=right]I helgen har det varit jaktprov, vi gratulerar vår valpköpare Stefan Hörnlund som med sin Almkullens Akira på lördagen gick till ett fint 2:a pris på fjäll.

Vi var också själva iväg och startade Aska på hennes första prov. Braccoklubben hade ordinarie prov i södra värmland och Aska fick starta i dagarna två. På lördagen så fick hon fin kritik från Domare Anki  Skrucha men lyckades inte hitta någon fågel…. På söndagen så lyckades hon finna en fågel ganska så tidigt på dagen och sedan så skötte hon sina kort på ett riktigt bra sätt och blev belönad med ett 1:a pris i Ukl.  🙂 Även Riva fick starta på söndag då det blivit ett återbud och hon skötte detta med att finna och sköta fågel i alla sina tre släpp som hon fick och detta belönades med ett 2:a pris Ekl.

Det var på detta prov ytterligare 4 st Bretoner till start under söndagen, tyvärr så lyckades det inte för de andra. Men nämnas måste att på lördagen så var det en unghund som skötte sig med den äran. Eirams Naturlige Netto med förare/Ägare Ulrika Hård Af Segerstad från Farsta tog ett välförtjänt 1:a pris i Ukl.. Vi tackar Braccoklubben och ägarna på Älviksholm Rolf och Pernilla Ryberg, där provet hölls, så mycket för denna gång och hoppas på att få komma tillbaks..

Detta inlägg har en kommentar

  1. Eva Olausson

    Grattis till priserna era fina flickor tog i helgens fältprov.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.