Fäviken

[singlepic id=1131 w=320 h=240 float=right]Nu så har vi varit på äventyr igen. Nog för att vi har tillräckligt mycket att göra här hemma då vi har semester men några dagar har vi nu unnat oss med bara nöje. Vi krokade på husvagnen och drog till Fäviken och var med och hjälpte Breton klubben i deras monter under 2 dagar på Fäviken gamefair mässan.

Det var massor med folk under de dagar som vi var där och vi gjorde vad vi kunde för att hjälpa till med att få upp ögonen på folk för rasen.

Vi hade ett lotteri med jättefina priser och tack vare en fantastisk lottförsäljare vid namn Esbjörn Gärd så tog lotterna slut redan på fredagen. Vi ordnade även en teckningstävling för barn som hade vinnare till kanonpriser varje mässdag.

Det var även en tävling som hette Fäviken Grand National som Breton klubben, Vorstehklubben och Engelska klubben tillsammans med Fäviken arrangörerna lade en inte helt oansenlig prispott som var första priset. Själva tävlingen som var ett litet miniprov på burad duva som hundarna skulle stå för, resa, vara lugna i flog och kastad dummy för att sedan apportera dummyn och allt gick på tid…. Jag fegade ur första dagen och deltog inte men blev domare tillsammans med tre andra istället. På lördagen så anmälde jag mig och Elva riktigt tidigt så då gick det ju inte att ändra sig.. Hur gick det då??  Jodå, det är väl till att vara nöjd ändå, vi kom 2:a och var slagena av en förare med en Irländsk setter  som visste precis hur det skulle gå till för detta ekipage hade vunnit detta evenemang ett flertal gånger tidigare. Men det var många som kom fram och pratade hund efter det att Elva hade fått visa vad hon kunde och tyckte det såg riktigt trevligt ut 🙂  [nggallery id=52]

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Marie

    Jag säger som Lina – stort grattis till andraplatsen!

  2. Lina

    Grattis till andraplatsen! =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.