Oväntat besök / Det ska böjas i tid…..

[singlepic id=957 w=320 h=240 float=right]Vi har ju en del djur/odjur här på gården. Får, kaniner , Fasaner, Hönor, Katter, och naturligtvis hundar och med dessa så blir det inte långtråkigt och alltid händer det något…..

Igår när vi som vanligt var på jobbet ringde Mattias (som är Johannas son och tar hand om valparna när vi är på jobbet) och frågade om vi stoppat dit en lekkamrat åt valparna.?? När han på dagen hade tittat till valparna så hittade han en lite märklig typ som hade lite för långa öron för att matcha de övriga som vi så ömt vårdat de 5 sista veckorna. En Kaninunge???  Den var inne hos valparna i valplådan och såg ut att må tämeligen bra. Mattias greppade kameran och förevigade detta som tur var.. Det enda möjliga scenariot är att vår omöjliga katt Pysen har fångat och burit in kaninungen (det har hänt förut) i huset och väl där har Riva sett till att hennes valpar har fått träna på äkta vara, dom verkar mest ha sett den som en ny kompis då den var helt oskadd och den skuttade glatt iväg då Mattias släppte ut den till sina syskon.

Om dessa valpar nu är präglade på “fel” viltslag så är det Pysen och Rivas fel, men skulle det visa sig att det blivit Harrena så är det våran förtjänst.. 🙂 [singlepic id=956 w=320 h=240 float=left]

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Rita & Nessie

    Jisses, vilket äventyr för kaninen!

  2. Lina

    Så oerhört häftigt!!! =D
    Alla på gården bidrar i hundträningen 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.