Bretonträff

[singlepic id=278 w=320 h=240 float=right]Nu så är det åter igen dax att träffas och hitta på något roligt för våra hundar och oss själva. Vi har planerat att ha en Bretonträff lördagen den 14 April kl 11 här i Väne-ryr.
Dels för att möta bekanta ansikte men kanske viktigast att träffa de nyaste medlemmarna som tillkommit i vårt område sedan sist.
Alla eventuellt kommande valp köpare och sådana som är nyfikna på rasen är naturligtvis också hjärtligt välkomna, för detta torde vara ett bra tillfälle att kunna se mer än någon enstaka hund åt gången..
Tanken med dagen är att knyta kontakter och ha lite social trevlig samvaro med våra hundar, men jag kan tro att det blir lite skoj för hundarna med så Dummies och lämpligt apportvilt kommer att finnas för de som är sugna på att göra någon liten övning eller två.

En liten fika är ju aldrig fel så ta med det som önskas och är det någon som blir sugen på en korv så kommer det att bjudas på.

Det skulle vara väldigt bra om ni som kommer ville skicka ett mail till peterjohanna@almkullens.se eller ringa till någon av oss så vi lättare kan planera det hela.

Välkomna

[singlepic id=756 w=320 h=240 float=left]Riva har nu drygt 2 veckor? kvar av sin dräktighet innan valparna kommer, magen växer och hon har gått upp ca 2 kg i vikt. Riva mår bra och är pigg och glad som vanligt, fast inte lika snabb…

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. admin

    Vi har beställt fint väder i år också… så vi hoppas att det är många som vill komma, med eller utan Breton, men det är ju lite extra att få se en multichampion Vulcan.
    Du är så välkommen Rita, vi har fixat ett gästrum till dig… 😉

    Och Marina, vad roligt att du kan komma, tar du med dig Flax? Ja Esept fick ju 5 st fina valpar, jag hoppas att Riva också får många fina valpar! Kanske 7 st??

    Svein Erik: Tack, hoppas vi får anledning att träffas igen!

  2. Rita & Nessie

    Hej!
    Snart dags för Riva!
    Spännande!!!

    Förra årets bretonträff var SÅÅÅÅ rolig! Skojiga lekar/träning/”tävling”, korvgrillning, fika, vackert väder och framför allt fina hundar och trevliga människor med BRETON-intresse! Vad mer kan man begära! Jag förstår att ni blev rädda att vi aldrig skulle åka hem… 😉

    Vulcain och jag kommer gärna och om inte Nessie är i löp kan hon också komma med!
    Breton-hälsningar
    Rita

  3. Marina

    Toppen med träff – det ser vi fram emot!!
    Esept fick valpar idag, det är så mysigt! Jag ser att Riva har blivit rundare – undrar hur många det blir?
    mvh
    Marina

  4. Svein Erik Standahl

    Hei.

    Lykke til med treffet. Skulle gjerne vært der, men er nok på jobb i nordsjøen på det tidspunktet. Satser på flere turer i løpet av våren og sommeren.

    Vennlig hilsen
    Svein Erik

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.