Älskade Aska

I onsdags gick vår älskade Aska bort 😢 och det gör så ont, hon var en fantastisk hund, så lätt att älska, träna och att ha med att göra, det kändes många gånger som hon visste vad jag tänkte t.ex. -ta med det buskaget.. eller -gå lite längre ut, hon sekunderade, rapporterade, reste fåglarna fint och stannade spontant. Det är ändå en stor glädje för mig att ha haft denna härliga hund i mitt liv. Aska var verkligen min, det var alltid mig hon jagade med, när jag var med. Men även Peter kunde jaga med henne om jag inte var med, på harjakt t.ex. Aska var en mycket duktig harjägare, hon står, reser, och stannar spontant även för hare. Så många harar har skjutits för henne.

❤️ Tack älskade Aska för allt ❤️

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Mirjam

    Fina duktiga Aska ❤️

  2. Peter & Johanna

    ❤️Tack Kenneth

  3. Kenneth Gråhn

    Varmt deltagande i sorgen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.