HD resultat

Nu är hela J-kullen röntgad, bilden till höger visar höfterna på Almkullens Jäger, han har superfina höfter, Öyvind har också kollat ryggen (sidobild) och det var bara bra! Han har fått 2 pris på jaktprov Ukl, och är en riktigt trevlig tricolorhane!

Både Jessie och Jaxon har även de röntgats med HD: A !
Jessie har 3 st 2 pris på jaktprov Ukl.

Joy och Joker har båda fått HD: B också det ett utmärkt resultat.
Jördis fick tyvärr HD: C

Glädjande nog så är 3 av valparna röntgade med sidobild på ryggen, Jäger, Jessie och Joy och alla 3 är utan anmärkning, det blir nog allt vanligare att man vid röntgen även tar en sidobild på ryggen för att kolla TV=transitional vertebra

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.