Valpträff K-kullen

Förra helgen så hade vi en valpträff mad K-valparna, det var ett fint gäng som mötte upp här hos oss, alla utom Kouta och Toni som bor i Finland kunde komma, vi hade lite dressyrövningar som gå ”fot”, stanna, hit, testade att hämta en rapphöna (det var det bara en som gjorde, Kenzo!) och så var det lite lek och bad för valparna och lite fika och mycket trevligt prat för oss mattar och hussar. Valparna är ca 5 månader gamla och de skötte sig riktigt bra, några saker fanns att jobba vidare med, för min och Kassies del så är det både stanna och apportering som helt klart måste bli bättre! Men bra jobbat alla hussar och mattar!!! Så hoppas vi att alla kan komma på fågelträningen som vi skall ha för K-kullen i höst!
På bilden ovan så ser vi från vänster Ove med valparnas pappa Stor-Tångens Jack och deras farmor Almkullens Demi, Peter håller i Kassie och sedan kommer Tomas och Kenzo, på gräsmattan ligger valparnas mamma Almkullens Hexa och deras mormor Almkullens Aska. Därefter står Joakim med Kero och Lars med Konjak!
Stort tack för att ni tar så väl hand om valparna och vad roligt det var att träffa er alla!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.