God Jul!

Hexa har fått sina valpar, dom kom runt kl 4 på natten till söndagen den 19/12 som också lämpligt nog var min födelsedag 😀
Hexa var duktig och födde alla på ca en timme, det blev 5 st valpar 1 orangevit tik utan svans som vi kommer att behålla här hemma och 4 hannar, en orangevit med svans och 3 svartvita utan svans. Vi välkomnar våran K-kull till världen och hoppas att dessa småbusar skall växa upp till duktiga jakthundar.
Dagen efter 20/12 blev dock en sorgens dag när vi var tvungna att ta beslutet att låta Riva somna in, hjärta och lungor ville inte orka som de skulle längre, Riva kommer alltid att ha alldeles speciell plats i mitt hjärta, vad jag älskar denna lilla påhittiga hund. Riva blev 13,5 år och spred en enorm glädje, Riva blev också Farmors mor till just denna K-kullen så vi får ändå behålla ett mycket fint arv från henne.

Vi önskar alla en riktigt GOD JUL!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.