Valpträff

Vi har haft en valpträff/träning för J-kullen och 5 valpar mötte upp med sina hussar/mattar, dagen till ära så var det ösregn precis hela dagen så det gick inte att träna allt för länge då valparna blev blöta och frusna.
Men alla valparna ser fina ut och jag hoppas att det var en givande dag, vi tränade följsamhet i koppel, inkallning utan störning och med störning, lite stanna. Bära var kul och förstås lite lek med syskonen.
Sangita och Micke som både är ägare till pappa Gideon och Jäger passade på att komma ner dagen före och fick visa att deras träning på fågel med Jäger hemma i Huljen har burit frukt, Jäger står stadigt och ett par bilder blev det. Bra jobbat allihop!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.