Wow, vilken helg!

I helgen så hade SKF jubileumsprov och Elitklassen hade CACIT status, vi startade på söndagens ekl.prov som gick nere i Vittene på Birger Knutssons fina marker, Birger (på bilden med Peter) var också dagens trevliga domare. 12 elithundar startades och Peter startade både Fia och Hexa (båda i elitklass) Fia skötte sig så bra så hon fick 1 pris med reserv CACIT!!! WOW!!!
Hexa låg också med i topp hela dagen och också hon tilldelades ett 1 pris!!!
Vilken fantastisk dag, så otroligt stolt över våra små tjejer (och över Peter förstås )

Jag måste kommentera lite om dagen också, på fm. gick vi på stubbarna där det fanns ett par fina flockar med rapphöns, på em så blev det mest jakt i bräske och då efter fasan, fasaner är duktiga på både att springa och flyga så helt lätt är det inte.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.