Valpträff

[singlepic id=558 w=320 h=240 float=right]Nu har vi haft vår första valpträff. Alwin från Mellbystrand, Auto från Svenljunga och Alex från Orust var de som med våran egen Aska fick några timmar tillsammans här hemma i lördags. Det som vi fick se var vad vi hade hoppats på…. Glada och frimodiga valpar som tillsammans busade runt och levde rövare under några timmar. Någon uppvisning i lydnad var det inte meningen att det skulle bli utan meningen var denna gång att vi skulle få träffas och titta på de små trollen och eventuellt diskutera hur vi ska gå vidare med den lydnads träning som ligger före oss.

Efter några timmar uppe i en hage där vi grillade korv och drack kaffe så gick vi ner till en av våra dammar och där fick vi se det som vi såg redan när valparna var 5 veckor… Ingen rädder för vatten här. Nog så fick några lite hjälp på traven, men väl i vattnet så simmade de som små uttrar allihop och när jag bar ut dem till en liten ö som vi har i dammen så tog det inte lång stund innan de själva gick i och simmade in till en väntande husse eller matte. När vi ska ha nästa träff vet vi inte ännu men det kommer förmodligen bli någon gång i mitten på oktober och då så börjar allvaret och allt det roliga som kommer med detta. Kanske kan vi få se några valpar som kan prestera sin första fågelkontakt…vem vet..[nggallery id=25]

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Lina

    Vilken härlig dag ni ser ut att ha haft!!

  2. Alwin, Henrik och William

    Tack för en trevlig dag. Fantastiskt härliga foton som visar precis hur det var. Alwin var rejält trött och hungrig efter allt spring, brottning, bad och simning. Kände väl att han behövde bygga lite muskler för att ha en chans mot sina bröder.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.