Kursavslutning

[singlepic id=379 w=320 h=240 float=right]I söndags så hade vi kurs avslut på en av de grupper som har varit här och tränat sina hundar och sig själva. Det var en blandad grupp med olika raser och kunskap som anlände när vi startade i början på april. Raserna har varit de samma hela tiden men kunskapen har blivit större och hundarna ganska så mycket duktigare tycker vi. Nu är det bara att bita ihop och fortsätta på den påbörjade vägen och ha skoj med era hundar…. och glöm inte…. ha en listig plan hur ni har tänkt er att momentet ni tränar på ska bli så berömmet kommer när det ska, då blir det genast så mycket bättre. Ett stort tack alla som varit med i år och välkomna igen. [nggallery id=18]

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Lollo och Avec

    Tack Peter och Johanna för en trevlig kurs, och tack även till övriga deltagare för trevlig gemenskap och träning. Avec och jag ser fram emot träning i höst på era trevliga marker
    //Lollo
    Ha en trevlig sommar.

  2. Karin Ryberg

    Tack för ännu en härlig vår-/försommarkurs hos er! Det har varit väldigt givande och roligt, vi har nu samlat på oss en hel del ledtrådar till hur vi ska fortsätta träningen för att komma ännu längre.
    Och tack till alla deltagare på kursen för god stämning och många glada skratt, hoppas vi ses igen!
    Det fina priset kommer säkerligen att bli väldigt uppskattat, jag blev jätteglad, och tror Tarra blir det också när hon inser vad det är. 🙂 Vi ses i höst!

    /Karin

  3. Eva Olausson

    Jag vill bara säga TACK för att jag fick chans att vara med.

    Eva & Nellie

  4. Rita & Nessie (Ciggi)

    Det är vi som fått vara med på kursen som tackar! Det har varit så ROLIGT och LÄRORIKT. Nessie har gjort stora framsteg och kanske, förhoppningsvis, jag också!
    Hoppas vi ses snart igen!
    Ha en härlig sommar!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.