Fjällen

1:a ripan för Gucci

Nu har vi varit i fjällen, det blev ju inte riktigt som tänkt i.o.m. att Peter blev sjuk (lunginflammation).
Men ett par dagar på fjället blev det i alla fall för mig och hundarna, Peter orkade tyvärr bara vara med ett par timmar en av dagarna.
Glädjande nog så hade vi gott om ripor där vi jagade, de flesta kullarna var stora 10-15 fåglar och inga små pipkycklingar där jag var.

Kul var att 1:a ripan blev fälld för Gucci <3 Hon hade dock behövt fler timmar på fjället än vad hon fick men det som var bra var att hon höll en fin kontakt och ingen eftergång!

Aska står för fjällripa

Aska är ett säkert kort i alla sammanhang, hon bara levererar… 

Här står hon för fjällripa…och reser.. klicka på bilden nedan så ser du Aska till höger i bilden, fjällriporna lyfter till vänster i bilden. 

Aska har här rest fjällripa
Peter Fia och ripan

 

 

 

Fia går som ett troll men är lite “ojämn i avancen” hon är ibland trög för att i nästa stund t.o.m. ta en ripa i avancen!

 

 

“Vår gamla” hund Demi var också med och jagade med sin husse o matte Ove & Monica hon skötte sig alldeles utmärkt och det blev många ripor fällda för henne!

 

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Lena Hägerström

    Jättefina bilder o det ser ut att vara bra väder och gott om fågel.Så tråkigt att Peter blev sjuk.Hundarna fick lite träning ändå

  2. Mirjam Landholm

    Härliga bilder, som vanligt! 🙂

    Tror nog det är värre att vara på plats å inte kunna vara med, än att inte komma iväg alls… Inte kul att vara sjuk inte kunna delta hela veckan…

    Men vad kul att Peter kunde fälla första ripan för Gucci 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.