Bretonträff

Foto: Göran/Harriet Wahlund

Nu har det gått ett par veckor sedan bretonträffen, Vi hade som vanligt en mycket trevlig dag och tackar alla som kunde komma.
Vi började med en tipspromenad, där  Eva Olausson hade flest rätt och hon vann en fältträningsdag här hemma hos oss -Grattis!
Vi fortsatte med lite dressyrträning och efter detta, så hjälpte Eva till med att tala om och komma med goda råd om hur man på bästa sätt visar upp sin ögonsten om man nu tänkt att gå på någon utställning.
Vi fortsatte med det obligatoriska fikat och efter detta, lite apporteringsträning, för att sedan avsluta dagen med en apporteringstävling. Reglerna ändrade vi lite i år så unghundarna startade på 0 poäng, öppenklassarna -1 poäng och elithundarna startade på -2 poäng.

Tors Riva

Vinnaren blev min Riva <3

En vecka senare så råkade Riva ut för en olycka (hon slog i ryggen i ett stenigt dike) där hon fick en spricka i ett taggutskott och ev. ett diskbråck, hon har legat på Blå stjärnan i ett par dagar men är nu hemma igen. Från det första hemska ögonblicket när hon bara skrek och inte kunde röra alls på bakdelen så kan hon nu röra sig ganska bra, hon är lite vinglig i bakdelen men det går allt bättre för varje dag.
Ja hu vad fort en olycka kan ske, nu håller vi tummarna för att hon ska bli bra igen. 

Nedan kommer lite bilder från apporteringstävlingen.

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Peter & Johanna

    Ja visst är det ruggiga likheter med Elva, men Riva är idag glad och pigg även om hon fortfarande är lite ostadig i “bakkärran” hon ska få träffa en ortoped på måndag 🙂

  2. Mirjam Landholm

    Fy vad läskigt med Riva… Speciellt med tanke på vad som hände Elva… Hoppas Riva nu blir helt återställd <3 den lilla prinsessan 🙂

    Kul att se lite bilder från träffen 🙂 Vi hade lika trevligt som alltid!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.