Breton träff.

[singlepic id=267 w=320 h=240 float=right]Vi har funderat ett längre tag om att samla de Bretoner med vidhängande hussar/mattar för att bara träffas och lära känna varandra lite bättre. Hur det än är så är inte rasen så vanlig här nere i sydvästra Sverige, men det finns ändå en del hundar och vi tycker det vore roligt att samla så många som möjligt för att utbyta råd och tips till varandra.

Det är ju mycket som ska göras nu på våren och tiden är knapp för alla men vi tänkte att annandag påsk kanske kunde vara en dag som kunde passa. Om vi samlas här hos oss vid 14,00 tiden och har med oss lite fika så får vi se vad dagen kan erbjuda. Meningen med denna dag är ju egentligen bara att vara sociala men om någon är sugen så kan vi kanske fixa till någon eller några träningsövningar.

Om det skulle finnas intresserade av rasen så är detta ett utmärkt tillfälle att se fler än en eller två hundar samtidigt, så det är inget krav på att vara Bretonägare för att komma.

Det vore bra om ni ville skicka ett mail eller slå en signal om ni är intresserade av att komma så vi kan beräkna hur många vi blir. Hjärtligt Välkomna

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.