Yippie!

[singlepic id=48 w=320 h=240 float=right]Nu har vi varit på årets första prov (för våran del) och det gick riktigt bra! Både Riva och Elva fick varsitt 2:a pris i Elitklass på Birger Knutssons fina marker i Alingsås, ett mycket trevligt prov där alla höll humöret uppe trots ösregn. Birger var både domare och skytt, som han skötte med den äran, i Rivas tredje släpp skjuter han en rapphöna som Riva fixade bra. (Yippie nu har jag också en Elithund).

Ett stort grattis till alla pristagare och ett extra stort grattis till Camilla Liljekow som fick ett 1:a pris med en 8 på fält med sin weimaranertik Lille.[singlepic id=47 w=320 h=240 float=]

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Karin

  Ett stort grattis till er, ni är så duktiga!!

  Och som sagt – tack för träningen! Som ni vet har ni varit en stor hjälp inför mitt allra första fältprov med Weimaraner-Tarra, och det var över all förväntan att komma hem med ett 1:a-pris i unghundsklass i bagaget (från provet på Älviksholm samma helg) trots nerver och oerfarenhet. 🙂

  Stort lycka till i framtiden!

  Kramar!

 2. Lina

  Grattis! =)

 3. Marina

  GRATTIS!!!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.