Almkullens Kennel

E-kullen

[singlepic id=2170 w=320 h=240 float=right]Aska och Carls valpar har nu hunnit bli 5 dagar och vi har lagt in nya bilder under Valpar – Almkullens E-kull.

Det har till vår stora glädje varit ett mycket stort intresse för att få valp i denna kull. Vi är mycket smickrade över denna enorma anstormning av intressenter efter avkommor på våra hundar.

Lika skoj har det som vanligt varit att meddela de som vi tänkt oss som valpköpare och lika trist är det naturligtvis att lämna beskedet till… de som denna gång inte fick den möjlighet de hoppats på.[singlepic id=2171 w=320 h=240 float=left]

De med gott minne tänker säkert att visst var det sju…. Så var det men en av hanvalparna var väldigt liten vid födseln, han var pigg vid födseln men det visade sig att han inte riktigt ville…. så han avslutade sitt korta liv redan i tisdags. Övriga valpar mår alldeles utmärkt och växer så de knakar.

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Då har vi beskådat dom små liven i E-kullen hemma hos Peter & Johanna. Dom är ju så söta så man skulle vilja ha allihop, men vi får ha tålamod några veckor till. Tack för titten. Helge o Susanne

  2. Små sötisar!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny