Fabian Du Vallon De La Rigaude

[singlepic id=1249 w=320 h=240 float=right]Vi har varit i Norge och besökt Arild Eikeland som har en snygg Bretonkille som heter Fabian Du Vallon De La Rigaude (HD:B), han är tänkt att använda till Riva nästa gång hon löper (Januari-Mars 2013). [singlepic id=1250 w=320 h=240 float=left]Fabian visade sig vara en väldigt trevlig kille som vi tror kommer att passa Riva mycket bra. Fabian är en tricolor och född utan svans.

Fabian är bara startad en gång på jaktprov och fick då ett 2:a pris i Ukl. På utställning har han ett Excellent, Cert och Bir.

Vi fick se honom springa lite på fälten och han hade mycket bra fart och riktigt skön cobstil då han sprang. Revieringen var bra och kontakten och förigheten med Arild  sköttes fint den stunden vi var där.[singlepic id=1251 w=320 h=240 float=right]

Värt att nämna är att Fabians pappa Caid Des Genets De L’azur (HD:A) har på jaktprov 31 Excellent med 14 1:a plac och en massa cact/cacit.

Intresserade av denna spännande kombination skulle redan nu kunna anmäla sitt intresse via mail…

Detta inlägg har en kommentar

  1. Marie

    Javisst är han en härlig kille. Jag träffade honom förra helgen och har ju även dömt honom tidigare. Jag har faktiskt också funderat på honom till kommande kull. Ska bli spännande att se hur Rivas valpar med honom blir. To be continued….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.